Kerékpár kölcsönzés

Kerékpárok az egész családnak
2024.01.08 - 2024.10.31

Free Wellness csomag

Ajándék wellness szolgáltatások
2024.01.08 - 2024.12.19

Happy holiday csomag

Minden estére más program
2024.01.08 - 2024.12.19

Gépi masszázs szoba

Panziónk legújabb szolgáltatásaként masszázs szobánkban professzionális terápiás masszázsfotellel és jede köves masszázsággyal várjuk kedves vendégeinket.

Kyokei Maximus 3D-s masszázsfotel + talpmasszázs

A masszázsfotel ajánlott: Talpmasszázst igénylőknek, gyakori hát és derékfájásra, keringési panaszokra, fejfájás, stressz esetére, a legtöbb funkciót keresőknek, erős masszázst kedvelőknek

 

Görgős talpmasszázs A Kyokei a világon elsőként alkalmaz görgőket a talp masszírozásohoz, masszázsfotelben. A forgó görgők segítik a test méregtelenítését. Kikapcsolható a vádlit és alsó lábszárat masszírozó légpárnák funkciója a talpmasszírozó görgő működése közben. Így visszér panaszok esetén is alkalmazható! Zero Gravity ülőhelyzet A hatékony masszázs alapfeltétele a helyes elhelyezkedés, ezért a Kyokei Maximus tervezői létrehozták a test számára legkimélőbb tetsthelyzetet, a súlytalansági fekvőpozíciót. Speciális masszázsprogramok Személyi masszőre speciálisan összeállított terápiás programokkal várja. Önnek csak választania kell, melyiket kedveli a legjobban! Egyedi igényei vannak? A Kyokei Maximusban egyedülálló módon, az automatikus masszázsmódokban is módosíthatja a kiterjesztett masszázsmódokat. Állíthatja a légpárnás masszázs, vibráció helyét, erejét. Manuális üzemmódban meghatározhatja a masszázstipusát, helyét, a masszázs intenzitását. Hőterápia Masszázsfoteljével otthonában élvezheti a hőterápia lazító, nyugtató hatását. A hát és talprészbe épített karbon melegítőszálak távoli infra sugarakkal kezeli hátát és talpát. A valódi jadekőves kézikezelővel további testrészeit is elérheti: vállnál, nyaknál lévő nyirokcsomókat, medencéjét, hasát vagy izületeit. A kézikezelő hőmérséklete 40 és 70 fok között állítható. Komfort és praktikum A Kyokei Maximus masszázsfotel irányító központja egy exkluzív külsejű távvezérlő. Nagyméretű többszínű LCD kijelzője mindenki számára jól áttekinthető. Beépített Mp3 lejátszóról hallgathatja kedvenc zenéit, a mellékelt hifi fejhallgató segítségével. Kényelme érdekében a hangerőszabályzó és a dal-léptető funkciók a távvezérlőn kaptak helyet. Légpárnás és vibrációsmasszázs A testrészek specializált masszázsa érdekében 43 részes légpárna rendszer került alkalmazásra. Újdonság a légpárnával felszerelt kar masszászírozó, ami a vérkeringés serkentését teszi teljessé. A vibrációs masszázsmód tovább fokozza a sejtek mozgását, az anyagcsere hatékonyságát. A légpárnás masszázs erőssége lecsökkenthető, vagy választhatja csak a vibrációs módot, ezért a keringési problámával rendelkezők is használhatják. 

WellSpa Elite 2011 jadeköves masszázságy

Az 'Elite plus' a jade masszázságyat a legmagasabb igényekre tervezték, egyedi megoldásai révén a legsikeresebb üzleti modell: kiemelt derék, váll és nyakmasszázs ● visszereseknek lekapcsolható lábmelegítés ● bő programkínálat (6+3) ● megerősített hajtás, strapabíró kivitel ● MP3 ● Turmánium matrac ....

Kezelés menete A halogén lámpákkal átmelegített jáde kövek és a sugárzó infrahő, a gerinc mentén kialakított mágnesterápia együttes hatása, valamint a gerinc mentén haladó masszázs megnyitja a meridiánokat és jótékony energiával tölti fel a testet. A görgők az akupresszúrás pontoknál megállva ellazítják az izmokat, így segítve a pontokhoz tartozó szervek működésének javítását. Beépített carbon infra panel segíti a hát izomzat szöveteinek anyagcseréjét. 6 + 3 automatikus és manuális programok Változatos programoknak köszönhetően nem válik unalmassá az ágy használata. A kimélő programokat használatával felgyorsítható a hozzászokási fázis. Alkatához igazodó programot választhat a 6 háti és 2 lábi automatikus programokból. Kezelés várható hatásai - Izmok lazítása - Csigolyák beállítása, idegszállak szabaddá tétele - A halogén és hélium lámpákkal átmelegített jáde kövek és a beépített karbon lapok által sugárzó infrahő, a gerinc mentén finoman, csúszó mozgással haladó masszázs megnyitja a meridiánokat és jótékony energiával tölti fel a testet. - A görgők az akupresszúrás pontoknál megállva ellazítják az izmokat, így segítve a pontokhoz tartozó szervek működésének javítását. - Fájdalom enyhítés, sebgyógyulás segítése. - Bőrproblémák gyogyulását, és hatóanyagok felszívódását serkenti.

Kapcsolat

  • Cégnév: Horkesol Kft.
  • Pécs, József Attila u. 9.
  • Telefon:+3672 510-796
  • Fax: +3672 510-797
  • Mobil: +3630 532-3155
  • Hétvégén: +3630 532-3155

© 2008 - 2024 Horkesol Kft.
Pécsi szállások, panziók Pécsen, wellness hétvége Pécs, belvárosi szállás Pécsett
A weboldalon található anyagok kizárólag írásbeli hozzájárulás után tehetőek közzé.