Kerékpár kölcsönzés

Kerékpárok az egész családnak
2024.01.08 - 2024.10.31

Happy holiday csomag

Minden estére más program
2024.01.08 - 2024.12.19

Free Wellness csomag

Ajándék wellness szolgáltatások
2024.01.08 - 2024.12.19

Himalájai sókristály sókamra

A Pécs belvárosában található Napraforgó Wellness Panzió wellness részlegének egyik népszerű szolgáltatása a sókamra. Nem is csoda, hiszen szükségünk van egészségmegőrző hatásaira.

A ma embere, köztük a gyerekek is, számtalan egészségkárosító tényezőnek van kitéve. Az elektromos berendezések, a szmog, a füst mind-mind felborítják a levegőben található pozitív és negatív töltésű részecskék természetes egyensúlyát. Közérzetünk nagymértékben függ a belélegzett levegő minőségétől. A levegő túl magas pozitív ion tartalma rossz közérzetet, fizikai, pszichés gyengeséget, álmatlanságot okozhat, előidézheti az immunrendszer gyengülését.

Van egy jó wellness megoldás! Sókamra Pécs szívében!

A Napraforgó Wellness Panzió wellness részlegén található sókamra megoldást jelent a problémára. A só nem más mint folyékony napenergia mértani szerkezetben megkötve, ami képes életet létrehozni és fenntartani. A természetes Himalája kristálysó nemcsak NaCl-ból áll, mint az étkezési só, hanem még másik 82 elemből. Ez a 84 elem, mely a szervezetünket is felépíti, jelen volt az őstengerben, ahonnan az élet ered. A wellness szolgáltatások közül ennek köszönhetően a sókamra nagy népszerűségnek örvend.

A sótéglák tökéletes forrásai az egészség számára nélkülözhetetlen negatív ionoknak. A sótéglák mögött elhelyezett fényforrás felmelegíti a sótömböt, így az negatív ionokat bocsát ki, visszaállítva ezzel a levegőben az ionok egyensúlyát. A sókamra helyiség mikroklímáját jelentősen javítja, biztosítja a könnyebb és egészségesebb légzést.

Élvezze wellness szolgáltatásaink, a sókamra jótékony hatásait, foglaljon szobát on-line!

Ma már közismert tény, hogy a helyesen megválasztott színek, a színterápia, pozitívan hatnak közérzetünkre.
A sókamra legáltalánosabban használt színe a narancsszín, mely nyugtató hatású. Gyógyítólag hat az asztmára, reumára, köhögésre, hörghurutra, klimaxos panaszokra. Bizonyítottan segíti a hiperaktív gyerekek terápiás kezelését. Csökkenti az anyagcsere zavarait. Általános egészség javító. A sókamra jó hatású megfázás, álmosság, fáradtság ellen. Feltölti az ember energiamezőit, melegít, felvidít, erősít, fokozza a munkaerőt, növeli az immunitást. Sikeresen alkalmazható depresszió esetén, visszahozza az életkedvet. A sókamra wellness szolgáltatás elősegíti a koncentrálást.

A tökéletességre törekedve a hatást fokozhatjuk még, ha a sókamra helyiségében folyamatosan telített sóoldatot párologtatunk. A sókamra helyiségében szoba hőmérsékleten párolgó sóoldat telíti a légteret mikroszkopikus sókristály szemcsékkel, amik belélegezve megtapadnak a légzőszervek felületén, és segítik az öntisztulást, szükség esetén a váladék kiürítését.

A sókamra jellemzője, hogy sóoldat párologtatásával egy erősen antibakteriális, antiallergén, pormentes klímát hozhatunk létre, mellyel megelőzhetők vagy gyógyíthatóak a légúti megbetegedések: asztma, allergia, légcsőhurut, szénanátha. Élvezze Ön is wellness részlegünkben a sókamra jótékony hatásait!

Próbálja ki a sókamra mellett egyéb wellness szolgáltatásainkat is!

Kapcsolat

  • Cégnév: Horkesol Kft.
  • Pécs, József Attila u. 9.
  • Telefon:+3672 510-796
  • Fax: +3672 510-797
  • Mobil: +3630 532-3155
  • Hétvégén: +3630 532-3155

© 2008 - 2024 Horkesol Kft.
Pécsi szállások, panziók Pécsen, wellness hétvége Pécs, belvárosi szállás Pécsett
A weboldalon található anyagok kizárólag írásbeli hozzájárulás után tehetőek közzé.