Happy holiday csomag

Minden estére más program
2024.01.08 - 2024.12.19

Free Wellness csomag

Ajándék wellness szolgáltatások
2024.01.08 - 2024.12.19

Kerékpár kölcsönzés

Kerékpárok az egész családnak
2024.01.08 - 2024.10.31

Virtuális séta

A pécsi hotel 3D-s virtuális túrájával Ön a számítógépe előtt ülve járhatja körbe a Napraforgó Wellness Ház és Panzió legfontosabb helyiségeit.

 

 

Elnézést kérünk, a virtuális séta átmenetileg nem elérhető!

A virtuális séta során saját szemével meggyőződhet, hogy hotelünk tökéletes kényelmet nyújt minden vendég számára. A négyszintes hotel két szobatípussal is rendelkezik, melyeket az első és a második emeleten tekinthetnek meg a szállás gömbpanorámás képein. A hotel kialakításánál  elsődleges szempont volt a vendégek igényeinek és kényelménk maximális kiszolgálása.

Mindezek mellett pedig elengedhetetlen, hogy a pihenéshez az alapvető szolgáltatások csak egy karnyújtásnyira legyenek a hotel vendégei számára.

szállás pécs, hotel pécs, szállás, szallas, hotel, pécs, szallas pécs
A séta során betekintést nyerhetnek a hotel saját kávézójába, a finn szaunába, gőzkabinba, a manikűr szalonba, a női és férfi fittness terembe. A szállás egyik elengedhetetlen szolgáltatása a zárt parkoló, melyet a hotel vendégeinek természetesen ingyenesen biztosítunk.

A Napraforgó Hotel a szomszédos panziókkal, szállásokkal alkalmas nagyobb létszámú kiránduló csoportok befogadására, így például buszos csoportok szállás biztosítására. Érdemes betérni azonban annak is hozzánk, aki csak egy éjszakát szeretne eltölteni egy festői szépségű, mediterrán hangulatú városban. Mindezt Pécs biztosítja.

A hotel számos Pécs városa által szervezett programmal várja vendégeit. A szállás Pécs belvárosában található, így szinte csak a szomszédba kell menni egy kis strandoláshoz, vagy egy sétatéri borozgatáshoz.

Tekintse meg a szállás minden szobatípusát és kiszolgálóhelyiségeket és foglalja le most hétvégi pihenéséhez szállását. A hotel dolgozói készséggel állnak minden vendég rendelkezésére, forduljon nyugodtan hozzánk telefonon, vagy e-mailen. Ha minket választ nem fog csalódni a szállás minőségében és a hotel szolgáltatásiban.

Tegyen egy virtuális sétát és tekintse meg Pécs frekventált részén található hotelünket közelebbről is!

Tipp: a nagyobb képmérethez és jobb felbontáshoz használja a kép alatti sárga navigációs sáv  jobb oldalán a 'teljes képernyő' billentyűt.

Kapcsolat

  • Cégnév: Horkesol Kft.
  • Pécs, József Attila u. 9.
  • Telefon:+3672 510-796
  • Fax: +3672 510-797
  • Mobil: +3630 532-3155
  • Hétvégén: +3630 532-3155

© 2008 - 2024 Horkesol Kft.
Pécsi szállások, panziók Pécsen, wellness hétvége Pécs, belvárosi szállás Pécsett
A weboldalon található anyagok kizárólag írásbeli hozzájárulás után tehetőek közzé.